#terapiinstagram
  • 2m posts

FEATURED

Exploring pareyyyy
0 1

TAK JELES KE TENGOK MEMBER PAKAI JAM LAWA 😂❤ . MIN DAH BAWAK MASUK BABY G RED OUT 🐒❤ . NAK HADIAH KAT KESAYANGAN PON BOLEH SEBAB KITA BAGI BOX SEKALI 😚 . MINAT ? TEKAN LINK KAT BIO SEKARANG . MIN ADA SPECIAL FREE GIFT KALAU BELI HARINI . . BUKAN SPECIAL FREE GIFT JE SPECIAL PRICE PON ADA TAUU 😝 HIKSS . CEPAT CEPAT LA WS MIN HEHEHE #jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #jamtanganadidas #terapiinstagram #jamlelaki #jamgshockmurah #gshockcandy #gshockonepiece #danialwellingtonmurah #spinnermurah #rangemancopyori #mudmastercopyori #spinnermurahmalaysia #smartwatchmalaysia #jamtangan #jamlelakimurah #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #adidascouplemurah

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 2

New product alert ❤ Introducing our new mirrored drawer THE LUXURY DRAWER .🔱 Slide left for more photos .. . . 100% manufacture in Malaysia 👍 Size 14in x 17in x 30in. 5 drawer same size. Fully covered with high quality bevel edges mirror. And crystal holder. . . Interested ? Please whatsapp 018 3591162 now. Or follow our ig @vanitymirror_malaysia . . Tq 😍.

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 4

Bumil cantik..😍😍😍 . . 😍😍😍 Semoga yang like dan komen amin dan Sedang menjalankan tahapan promil, bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95% ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. menghubungi kami: KONSULTASI ️✔ contact person : ✔ W/A : 081615724223 / Http://www.wasap.my/+6281615724223

 9 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk pemutihan kulit , ia lebih kepada merawat kulit bermasalah seperti :- . 1) Jeragat 2) Kulit Gelap Kusam 3) Kulit Sunburn 4) Kulit Berparut 5) Kulit Berminyak 6. Kulit Nipis & Kering . . Produk Terbaru Dari As Legacy @as.legacymalaysia Capture Youth Bee Venom. . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : - . 1) Sengat Lebah 2) Serbuk Mutiara 3) Madu 4) Collagen 5) Vitamin C & B3 . Bee venom tidak mengelupas tapi guna produk ini secara konsisten. . Nak orderrr ❤❤❤ Klik link wasap di bio 🔝 @trendbysz . . #trendbysz #captureyouth #beevenom #aslcosmetics #aslegacymalaysia #TeamMazMerelip #mazglamzsquad #merawatkulit #terapiinstagram #nakcantik #nakpesan

 10 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk pemutihan kulit , ia lebih kepada merawat kulit bermasalah seperti :- . 1) Jeragat 2) Kulit Gelap Kusam 3) Kulit Sunburn 4) Kulit Berparut 5) Kulit Berminyak 6. Kulit Nipis & Kering . . Produk Terbaru Dari As Legacy @as.legacymalaysia Capture Youth Bee Venom. . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : - . 1) Sengat Lebah 2) Serbuk Mutiara 3) Madu 4) Collagen 5) Vitamin C & B3 . Bee venom tidak mengelupas tapi guna produk ini secara konsisten. . Nak orderrr ❤❤❤ Klik link wasap di bio 🔝 @trendbysz . . #trendbysz #captureyouth #beevenom #aslcosmetics #aslegacymalaysia #TeamMazMerelip #mazglamzsquad #merawatkulit #terapiinstagram #nakcantik #nakpesan

 11 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk pemutihan kulit , ia lebih kepada merawat kulit bermasalah seperti :- . 1) Jeragat 2) Kulit Gelap Kusam 3) Kulit Sunburn 4) Kulit Berparut 5) Kulit Berminyak 6. Kulit Nipis & Kering . . Produk Terbaru Dari As Legacy @as.legacymalaysia Capture Youth Bee Venom. . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : - . 1) Sengat Lebah 2) Serbuk Mutiara 3) Madu 4) Collagen 5) Vitamin C & B3 . Bee venom tidak mengelupas tapi guna produk ini secara konsisten. . Nak orderrr ❤❤❤ Klik link wasap di bio 🔝 @trendbysz . . #trendbysz #captureyouth #beevenom #aslcosmetics #aslegacymalaysia #TeamMazMerelip #mazglamzsquad #merawatkulit #terapiinstagram #nakcantik #nakpesan

 12 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

👛 VeeYess Shoulder Bag 👛 Price: RM 70 (EXCLUDE POS) 👛 Pos Rate: RM8SEM/RM12SS 👛 Color: Black/Pink/Grey 👛 Material: PU 👛 Dimension: 34CM(L) X 14CM(W) X 25CM(H) 👛 Handle Height: 32CM • 👆👉PLEASE SWIPE LEFT TO SEE MORE DETAILS & COLOR AVAILABLE • HOW TO ORDER: 📷SCREEN SHOT 🙋Whatsapp 013-4547929 • 🛍HAPPY SHOPPING #sayajual #sayajualhandbag #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #terapiinstagram #handbagcantik #handbagcantikmurah #igshopmalaysia #igsellermalaysia #bazaarpaknil #rugitakbeli #trustedseller #ajimaura #slingbag #totebagmurah #totebagmurahmalaysia #totebagmalaysia #totebagmalaysiamurah #uitm #uthm #uia #ums #unimas #victoriasecretmalaysia #vsmalaysia #vsmurah #victoriasecretmurah

 14 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 4

EDISI CEKELAT LAST BATCH HUJUNG BULAN AUGUST NI‼️ . Hah tudia dah bagitau banyak kali dah ni kalau lepas August ni hampa habaq nak, kalau tadak tu hampa jgn menyesai sbb ni betoi2 last batch tak bohong nahh😭 WhatsApp kami sekarang or tekan link di bio untuk order. . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #squadkekasihkami #kekasihsungaipetani #kekasihkedah

 15 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Kemain muda dah akakk Salamah kita niee haa .Umur 47 tahun . Seronokk bila Women desiree triple advance formula baru 3 kali ganda cerah , anjal , tegang dan awet muda bila buat kerja dalam badan kann . Dah makin syantekkk Haruslah konsisten guna kann .Bukan susah pun cecalitt 3 point nadi jerr . . Krim Nano Teknologi paling murah dalam dunia .Biasa krim nano teknologi harga di pasaran Rm150 hingga Rm300 taww . Tapi kami murr murr je bawah dari Rm100 hihi Syiokkkkkk Bahagiaaa rasanyaaaa hiiiii 😍 #wd #wdta #wdec #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #likeforlike #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #like4like #krimawetmuda #like2like #menganjal #mencerah #menegang #adlesyaabeauty #wdguamusang #dealerguamusang #codbandarguamusang

 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

PENAT CARIK YANG MURAH??? HARGA BOLEH BINCANG.. Stylo weiii😂..Lihat bawah⬇⬇⬇⬇ . .💢READY STOCK💢 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉FILA GRAYğŸ”¥ğŸ˜Ž 👉PRICE RM55 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ BERMINAT? .. 1.Screen shot . 2.whatsapp 0146563828 3.klik link kat bio untuk direct wasap. . . POSTAGE KAMI TANGGUNG ––––––––––––––––––––––––––––––– WS📲 0146563828 . Or klik link kt bio saya⬆⬆⬆⬆⬆ ––––––––––––––––––––––––––––––– #ootdmalaysia #clutchlelakimurah #clutchlelakimurahmalaysia #clutchmurah #clutchlelakimalaysia #versacemurahmalaysiaHajimaura #terapiinstagram #clutchstone #muslim #malaysia #sifucilik #rsace #bazarpaknilclutch #bazarmalaysia #clutchbee #clutchguccimarmontclutch #clutchlelakimalaysia #guccimurah #clutchgucci #beglelaki #jamtangan

 17 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

👛 VeeYess Black Shoulder Bag 👛 Price: RM 60 (EXCLUDE POS) 👛 Pos Rate: RM8SEM/RM12SS 👛 Color: Black 👛 Material: Canvas 👛 Dimension: 55CM(L) X 13CM(W) X 38CM(H) 👛 Handle Height: 24CM • 👆👉PLEASE SWIPE LEFT TO SEE MORE DETAILS & COLOR AVAILABLE • HOW TO ORDER: 📷SCREEN SHOT 🙋Whatsapp 013-4547929 • 🛍HAPPY SHOPPING #sayajual #sayajualhandbag #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #terapiinstagram #handbagcantik #handbagcantikmurah #igshopmalaysia #igsellermalaysia #bazaarpaknil #rugitakbeli #trustedseller #ajimaura #slingbag #totebagmurah #totebagmurahmalaysia #totebagmalaysia #totebagmalaysiamurah #uitm #uthm #uia #ums #unimas #victoriasecretmalaysia #vsmalaysia #vsmurah #victoriasecretmurah

 20 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 3

KURUS TANPA PERLU BERSUSAH PAYAH..!! Sebagai wanita bekerjaya, jadual harian anda mesti sangat padat. Sampai terpaksa berlapar sebab nak kurus😰 Nak pergi bersenam, tak de masa sebab kerja je memanjang. Balik rumah sibuk pula nak settle itu ini lah😨 TAPI anda tak perlu risau lagi, dengan koko dan kopi slimi kurus 2 minggu 😘 🔥 Tidak perlu pantang makan 🔥 Tidak perlu senaman berat 🔥 Tidak sakit perut, memulas & cirit birit 🔥 100% berkesan & tiada kesan sampingan 🔥 Sesuai untuk lelaki & wanita jom tingkatkan kadar metabolisme uolss dengan koko dan kopi slimi supaya uolss boleh enjoy makan everything & tetap mantain kurus sihat..!!

 21 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 2

KURUS TANPA PERLU BERSUSAH PAYAH..!! Sebagai wanita bekerjaya, jadual harian anda mesti sangat padat. Sampai terpaksa berlapar sebab nak kurus😰 Nak pergi bersenam, tak de masa sebab kerja je memanjang. Balik rumah sibuk pula nak settle itu ini lah😨 TAPI anda tak perlu risau lagi, dengan koko dan kopi slimi kurus 2 minggu 😘 🔥 Tidak perlu pantang makan 🔥 Tidak perlu senaman berat 🔥 Tidak sakit perut, memulas & cirit birit 🔥 100% berkesan & tiada kesan sampingan 🔥 Sesuai untuk lelaki & wanita jom tingkatkan kadar metabolisme uolss dengan koko dan kopi slimi supaya uolss boleh enjoy makan everything & tetap mantain kurus sihat..!!

 21 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

KURUS TANPA PERLU BERSUSAH PAYAH..!! Sebagai wanita bekerjaya, jadual harian anda mesti sangat padat. Sampai terpaksa berlapar sebab nak kurus😰 Nak pergi bersenam, tak de masa sebab kerja je memanjang. Balik rumah sibuk pula nak settle itu ini lah😨 TAPI anda tak perlu risau lagi, dengan koko dan kopi slimi kurus 2 minggu 😘 🔥 Tidak perlu pantang makan 🔥 Tidak perlu senaman berat 🔥 Tidak sakit perut, memulas & cirit birit 🔥 100% berkesan & tiada kesan sampingan 🔥 Sesuai untuk lelaki & wanita jom tingkatkan kadar metabolisme uolss dengan koko dan kopi slimi supaya uolss boleh enjoy makan everything & tetap mantain kurus sihat..!!

 21 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

SALAM MEERACLE 💕 Inginkan kulit yang LICIN, cantik lagi berseri ? Dengan rutin penjagaan kulit yang baik ianya tidak mustahil. . . Bersama Meeracle, semakin mudah untuk anda dapatkan kulit yang cantik. Jom cuba sekarang! . Lihat keajaiban MEERACLE Sekarang! . #meeracle #meeracleserum #teammeeraclezz #meeraclejohor #meeracleskincaremalaysia #serummalaysia #serummeeracle #serumbatupermata #serumdiamond #serumkkm #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #skincaremalaysia #skincareluluskkm #sayajualskincare #terapiinstagram #ajimaura #cikguseo #bazarpaknil #uum #uitm #utm #ukm #uia #fattzura #neelofa #wanyhasrita #abpbh31 #jannanick

 22 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

👛 VeeYess Floral Shoulder Bag 👛 Price: RM 60 (EXCLUDE POS) 👛 Pos Rate: RM8SEM/RM12SS 👛 Color: Black 👛 Material: Canvas 👛 Dimension: 64CM(L) X 28CM(W) X 35CM(H) 👛 Handle Height: 22CM • 👆👉PLEASE SWIPE LEFT TO SEE MORE DETAILS & COLOR AVAILABLE • HOW TO ORDER: 📷SCREEN SHOT 🙋Whatsapp 013-4547929 • 🛍HAPPY SHOPPING #sayajual #sayajualhandbag #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #terapiinstagram #handbagcantik #handbagcantikmurah #igshopmalaysia #igsellermalaysia #bazaarpaknil #rugitakbeli #trustedseller #ajimaura #slingbag #totebagmurah #totebagmurahmalaysia #totebagmalaysia #totebagmalaysiamurah #uitm #uthm #uia #ums #unimas #victoriasecretmalaysia #vsmalaysia #vsmurah #victoriasecretmurah

 23 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

PENAT CARIK YANG MURAH??? HARGA BOLEH BINCANG.. Stylo weiii😂..Lihat bawah⬇⬇⬇⬇ . .💢READY STOCK💢 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉NIKE SILANG TURQUOISEğŸ”¥ğŸ˜Ž 👉PRICE RM 60 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ BERMINAT? .. 1.Screen shot . 2.whatsapp 0146563828 3.klik link kat bio untuk direct wasap. . . POSTAGE KAMI TANGGUNG ––––––––––––––––––––––––––––––– WS📲 0146563828 . Or klik link kt bio saya⬆⬆⬆⬆⬆ ––––––––––––––––––––––––––––––– #ootdmalaysia #clutchlelakimurah #clutchlelakimurahmalaysia #clutchmurah #clutchlelakimalaysia #versacemurahmalaysiaHajimaura #terapiinstagram #clutchstone #muslim #malaysia #sifucilik #rsace #bazarpaknilclutch #bazarmalaysia #clutchbee #clutchguccimarmontclutch #clutchlelakimalaysia #guccimurah #clutchgucci #beglelaki #jamtangan

 23 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

pergh lawa rambut tu bossku, yang dh lama mengidam nk rambut lawa tu bolehlah try OSIS ni, gerenti makin smart rambut tu bossku2 sekalian.😆 . . nk order, klik link wasap di bio tu😀 . . #waxrambut #waxrambutmurah #waxmurah #minyakrambut #minyakrambutmurah #osis #osismurah #osisdustit #produkviral #viral #tiktok #ysuku #y15 #bazaar #bazaarkl #bazaaronline #bazaarMalaysia #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #ajimaura #terapiinstagram #neelofa #noradanish #bossku #feedbackprodukrambutosis #testimoniprodukrambutosis #jenterapejuang #jenterapadu

 23 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Cantik bagai bidadari dengan persalinan Rizka Kurung match dengan Bawal Shawl Melissa ni tau 😍 Dari mata jatuh ke hati terus ❤️ _ Item : Bawal Shawl Melissa Colour : Nude Pink & Apricot _ #teamIM #sayajual #sayajualtudung #sayajualbawal #bawalshawl #bawalmalaysia #bawallovers #bawalbidang50 #bawalshawllabuh #bawalchiffonplain #neelofa #vivyyusof #mirafilzah #ctdk #jannanick #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #kauyangpertama #dramasweetdreams #muzikallawaksuperstar #sale #bawalsale #birthdaygift #gift #emmamaembong #farahnabilah

 24 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

KOLEKSI BELI 5 FREE 1 💲RM39/psg By #Ladyjajasuribiz >>>>>>>>>>>>>>>>¦>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Eh eh. Dah murah pun nak bagi free lagi? Biar betik ğŸŽ¶. Nak lagi tambah betik, ampa akan automatik dapat FREE POSTAGE‼️ Eiii tak cayalah! Beli 5 dapat FREE SEPASANG KAIN 4M dan dapat FREE POSTAGE. Benda boleh kasi free buat apa nak bayar🥰. Jom lekaih. Sampai 31 ogos 2019 je tau. Kalau terlepas jangan nak keriau plak. Jangan cakap akak tak payung naaa. 📲 Www.wasap.my/60178764209/buy5free1 📲 Www.wasap.my/60178764209/buy5free1 ➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰ #aurainsta #kainpasang #kainpasangopenmeter #kainpasangmalaysia #kainpasangroyalsilk #kainpasangsarawak #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangseragam #kainpasangseragammurah #kainpasangcorak #kainpasangonline #kainpasangmurah #kainpasangsatin #kainpasangsilk #kainpasangbidang45 #ajimaura #kainelacantik #kainelamurah #kainela #sayajualkainpasang #terapiinstagram #ootd #likeforlikes #seragambatik #kainseragambatik #cikgu #cikguseo

 27 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

VITA C PLUS SHAKLEE, TAK PERNAH TAK HOT. LARIS ! . . Ok gais, Farah cerita sket pasal VITA C PLUS SHAKLEE kegemaran ramai ni. . . Ramai lagi tak kat sini yang belum kenal VITA C PLUS SHAKLEE? Well vitamin c shaklee ni special case sikit sebab kita panggil SUSTAINED RELEASE iaitu vitamin c shaklee ni akan dilepaskan secara perlahan lahan di dalam badan. . . Maksudnya 1 tablet tu akan diserap perlahan lahan oleh badan kita. So tiada istilah VITAMIN BERLEBIHAN TAU! . . Satu botol vitamin c shaklee tahan sehingga 6 bulan, which is sangattt sangattt lama! If nak beli kongsi dengan mak pun memang boleh sangat2! . . Apa kelebihan utama VITA C PLUS SHAKLEE? . 🌸 MEMBENTUK KOLAGEN Kalau nak tahu vita c boleh membentuk penghasilan kolagen baru didalam badan. So kalau ada parut, jerawat, kulit yang kurang memuaskan memang highly recommended sangat2. . 🌸 MEMPERBAIKI SIMPTOM PENDARAHAN Masalah senang lebam, gusi berdarah, kulit kering dan kulit kasar adalah disebabkan kekurangan VITA C! . 🌸 TINGKATKAN IMUN Mudah sakit? Demam & selsema? Jom makan VITA C . 🌸 FIGHT CANCER 💪🏻 High antioxidants properties yang menghalang radikal bebas dan melawan sel kanser . 🌸 KULIT CANTIK GILA Melambatkan penuaan & halang pembentukan jeragat . 🌸 Mengurangkan insomia 🌸 Menggalakkan tahap kolestrol yang sihat . . Vita C shaklee memang menjadi HOT DEMAND! ESPECIALLY untuk students yang mencari2 supplements yang JIMAT & sangat2 berpatutan! . . Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul, . @pakar.vitamin 019-2682710 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist.. . #shaklee #shakleecodshahalam #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleebukitjelutong #shakleettdijaya #shakleereadystockshahalam #shakleemalaysia #shakleemurahshahalam #shakleeshahalam #shakleeglenmarie #shakleeuitm #shakleeseksyen7shahalam #bazarpaknil #terapiinstagram #teaminstamf

 30 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 2

WAHH BEST BETUL LAH KEBARUNG NI!!, NAK SIAP PERGI KEJE PON CEPAT TAU! 😍😍😍⁣ ⁣ ⁣ Sebelum ni nak pegi keje makan masa 30 minit. Belum siapkan anak2 lg pegi sekolah,nak siapkan sarapan suami lg. Serius mmg stress giler !⁣ ⁣ Tp skng masa nak siap cuma nak siap 10 minit je sbb apa lps pakai “ KEBARUNG PRINCESS “ limited edition ni seronok sgt sbb mudah digosok, material super selesa & kain sejuk pulak tu. 👍👍👍⁣ ⁣ Haa, apa yg best sangat KEBARUNG PRINCESS ni ?⁣ ❤ Ada 6 pilihan warna yg menarik & cantik⁣ ♥️ Material como crepe⁣ ❤ Kain separuh getah & berzip sorok⁣ ❤ Mudah menyusu anak sbb nursing friendly⁣ ❤ Saiz S,M,L,XL & XXL⁣ ⁣ Best ke Best? Siapa2 nak jimatkan masa bersiap pegi keje, sis suggest sgt uolls kena grab cepat2 KEBARUNG PRINCESS ni sbb design dia paling memikat hati uolls & BESTSELLER tau !⁣ ⁣ ⁣ Special deals bulan ni je RM109 siap FREE postage tau ! Mmg rugilah kalau tak grab.😉⁣ ⁣ ⁣ MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ TEKAN LINK NI👇⁣⁣ www.wasap.my/60177642535/Kebarung_Princess7.0⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Jom follow Instagram kami👇 ⁣⁣ https://www.instagram.com/nadaliti_collection/⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Join Channel Telegram Kami 👇⁣⁣ https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Tq😘

 30 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 0

“ KEBARUNG PRINCESS “ limited edition ni seronok sgt sbb mudah digosok, material super selesa & kain sejuk pulak tu. 👍👍👍⁣ ⁣ Haa, apa yg best sangat KEBARUNG PRINCESS ni ?⁣ ❤ Ada 6 pilihan warna yg menarik & cantik⁣ ♥️ Material como crepe⁣ ❤ Kain separuh getah & berzip sorok⁣ ❤ Mudah menyusu anak sbb nursing friendly⁣ ❤ Saiz S,M,L,XL & XXL⁣ ⁣ Best ke Best? Siapa2 nak jimatkan masa bersiap pegi keje, sis suggest sgt uolls kena grab cepat2 KEBARUNG PRINCESS ni sbb design dia paling memikat hati uolls & BESTSELLER tau !⁣ ⁣ ⁣ Special deals bulan ni je RM109 siap FREE postage tau ! Mmg rugilah kalau tak grab.😉⁣ ⁣ ⁣ MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ TEKAN LINK NI👇⁣⁣ www.wasap.my/60177642535/Kebarung_Princess7.0⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Jom follow Instagram kami👇 ⁣⁣ https://www.instagram.com/nadaliti_collection/⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Join Channel Telegram Kami 👇⁣⁣ https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Tq😘

 32 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

Nak try bizzi body tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Yok whatsapp tiqa laju lajuu❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640

 37 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

NEW ARRIVAL! . KURUNG 9032# #kurung9032byfitrisya769 . AVAILABLE IN FREE SIZE ONLY Fit up to L / small XL refer measurement guide . Material: Como Crepe with Lace **Accessories not included . Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust : 38"MAX Waist:35"MAX Hips:39"MAX Sleeve : 22" Armhole:18" Length :83cm" . SKIRT Waist:38"MAX Hip:40"MAX Length:107cm" . . 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 . . 💰PRICE: RM89sm / RM94srwk / RM97sbh 📦Termasuk Postage . . NAK ORDER BLH TERUS WSAP👇👇 www.wasap.my/60182626119 . . **sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan **Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan. . . . . #kurung9032byfitrisya769 #kurung9032murah #kurung9032 #kurung9032lace #kurunglacemurah #kurungmodenbyfitrisya769 #minimodencantik #minimodernkurung #minilacemurah #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #aurainstabatch18 #igersmalaysia #koleksirayaaidiladha2019 #KOLEKSIRAYA2019 #raya2019 #bajurayaexclusive2019 #cikguseo

 38 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

OUH.. RUPANYA USUS KOTOR SALAH SATU PUNCA BERAT SUSAH TURUN. 😯 . Baru saya tahu punca berat susah turun sebab usus kotor. PatutLah bersenam hari hari berat susah nak turun. Kekadang langsung tak turun bila timbang. Sedih!! . Dengan #klubnalaleh minum jer 2x sehari. Alhamdulillah, nak membuang lawas, badan rasa ringan. Paling best sampai ke malam rasa kenyang. . Cuba bayangkan macam mana usus kita, bila dah 30 tahun makan macam2 tapi tak pernah langsung cuci. . JOM cuci usus dan detox badan dengan cara selamat dan mudah. . BARULAH PEMBUANGAN LAWAS PEROTT MAKIN SELIM BADAN RASA RINGAAN . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral #tipskurus #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #codkl #buanglemak #roadtofitness #teatox #tehkurus #kopikurus #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #kopi

 38 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

OUH.. RUPANYA USUS KOTOR SALAH SATU PUNCA BERAT SUSAH TURUN. 😯 . Baru saya tahu punca berat susah turun sebab usus kotor. PatutLah bersenam hari hari berat susah nak turun. Kekadang langsung tak turun bila timbang. Sedih!! . Dengan #klubnalaleh minum jer 2x sehari. Alhamdulillah, nak membuang lawas, badan rasa ringan. Paling best sampai ke malam rasa kenyang. . Cuba bayangkan macam mana usus kita, bila dah 30 tahun makan macam2 tapi tak pernah langsung cuci. . JOM cuci usus dan detox badan dengan cara selamat dan mudah. . BARULAH PEMBUANGAN LAWAS PEROTT MAKIN SELIM BADAN RASA RINGAAN . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral #tipskurus #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #codkl #buanglemak #roadtofitness #teatox #tehkurus #kopikurus #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #kopi

 38 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

OUH.. RUPANYA USUS KOTOR SALAH SATU PUNCA BERAT SUSAH TURUN. 😯 . Baru saya tahu punca berat susah turun sebab usus kotor. PatutLah bersenam hari hari berat susah nak turun. Kekadang langsung tak turun bila timbang. Sedih!! . Dengan #klubnalaleh minum jer 2x sehari. Alhamdulillah, nak membuang lawas, badan rasa ringan. Paling best sampai ke malam rasa kenyang. . Cuba bayangkan macam mana usus kita, bila dah 30 tahun makan macam2 tapi tak pernah langsung cuci. . JOM cuci usus dan detox badan dengan cara selamat dan mudah. . BARULAH PEMBUANGAN LAWAS PEROTT MAKIN SELIM BADAN RASA RINGAAN . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral #tipskurus #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #codkl #buanglemak #roadtofitness #teatox #tehkurus #kopikurus #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #kopi

 38 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

💟 NAMA LENS: ALPHA SPARTAX SERIES . ğŸ’ž SAIZ : 15MM . 💰 HARGA : RM30 . 🚚 INCLUDE POSTAGE(SM)++FREE CUTE CASE ==================== . . 3-6 BULAN PENGUNAAN ( BERGANTUNG PADA PENJAGAAN ) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . . 👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 39 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 40 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 4

💟 NAMA LENS: ALPHA SPARTAX GOLD . ğŸ’ž SAIZ : 15MM . 💰 HARGA : RM30 . 🚚 INCLUDE POSTAGE(SM)++FREE CUTE CASE ==================== . . 3-6 BULAN PENGUNAAN ( BERGANTUNG PADA PENJAGAAN ) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . . 👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 40 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 8

💟 NAMA LENS: ALPHA SPARTAX GOLD . ğŸ’ž SAIZ : 15MM . 💰 HARGA : RM30 . 🚚 INCLUDE POSTAGE(SM)++FREE CUTE CASE ==================== . . 3-6 BULAN PENGUNAAN ( BERGANTUNG PADA PENJAGAAN ) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . . 👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 42 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 7

👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 42 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

👛 VeeYess ZigZag Shoulder Bag 👛 Price: RM 75 (EXCLUDE POS) 👛 Pos Rate: RM8SEM/RM12SS 👛 Color: Pink 👛 Material: PU 👛 Dimension: 49.5CM(L) X 13.5CM(W) X 30CM(H) 👛 Handle Height: 23CM • 👆👉PLEASE SWIPE LEFT TO SEE MORE DETAILS & COLOR AVAILABLE • HOW TO ORDER: 📷SCREEN SHOT 🙋Whatsapp 013-4547929 • 🛍HAPPY SHOPPING #sayajual #sayajualhandbag #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #terapiinstagram #handbagcantik #handbagcantikmurah #igshopmalaysia #igsellermalaysia #bazaarpaknil #rugitakbeli #trustedseller #ajimaura #slingbag #totebagmurah #totebagmurahmalaysia #totebagmalaysia #totebagmalaysiamurah #uitm #uthm #uia #ums #unimas #victoriasecretmalaysia #vsmalaysia #vsmurah #victoriasecretmurah

 43 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 4

💟 NAMA LENS: TWINZY GRAY . ğŸ’ž SAIZ : 15MM . 💰 HARGA : RM30 . 🚚 INCLUDE POSTAGE(SM)++FREE CUTE CASE ==================== . . 3-6 BULAN PENGUNAAN ( BERGANTUNG PADA PENJAGAAN ) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . . 👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 43 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

💟 NAMA LENS: ALPHA SPARTAX GRAY . ğŸ’ž SAIZ : 15MM . 💰 HARGA : RM30 . 🚚 INCLUDE POSTAGE(SM)++FREE CUTE CASE ==================== . . 3-6 BULAN PENGUNAAN ( BERGANTUNG PADA PENJAGAAN ) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . . 👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 44 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 7

Baimonds jubah Mustard Gold 🥇🥇🌟🌟🤩 rm160sm / rm165ss

 44 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 4

👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 44 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 6

Ada yang cari fullsize ROSETYARA ITEM? Sekarang promosi tau,😍 . COMBO MERDEKA SALE . 1 x full size Rosetyara Foundation 40gram (boleh pilih nak kod warna apa) . 1 x full size CC Cream 50g . 1 x Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml . 1 x Liptint Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 45 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 11

Ada yang cari fullsize ROSETYARA ITEM? Sekarang promosi tau,😍 . COMBO MERDEKA SALE . 1 x full size Rosetyara Foundation 40gram (boleh pilih nak kod warna apa) . 1 x full size CC Cream 50g . 1 x Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml . 1 x Liptint Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 45 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Detox Goatsmilk Soap adalah sejenis sabun yang mampu merawat masalah kulit kita seperti kulit yang sensitif, kulit kering, dan juga sesuai digunakan untuk penyakit kulit seperti ekzema. Detox Goatsmilk Soap cuma berharga RM 35 seberat 90 gram. Mari dapatkan sekarang! Sampai bila nak biarkan masalah kulit muka ini berlarutan? Ayuhhh ! #ORGANICHANA #mukajerawat #mukaberminyak #mukaoily #mukasesitif #antipenuaan #blackheads #whitehead #whiteheads #produkmalaysia #produkorganik #organikmalaysia #dropshipwanted #ajimaura #terapiinstagram #boladunia #olabola #nealofar #neelofa #choocoby #chocojar #melaka #kualalumpur #johorbahru #maharajalawakmega2018 #pujaanhatikanda #detoxgoatmilksoap #mukakering #mukanormalblhtrytrial2mmgmeletopss

 45 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

💟 NAMA LENS: ALPHA SPARTAX GOLD . ğŸ’ž SAIZ : 15MM . 💰 HARGA : RM30 . 🚚 INCLUDE POSTAGE(SM)++FREE CUTE CASE ==================== . . 3-6 BULAN PENGUNAAN ( BERGANTUNG PADA PENJAGAAN ) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . . 👉BELI MIN 2 PASANG FREE LENS SEPASANG . 👉SETIAP BELIAN KELIPATAN 2 ..DPT FREE SEPASANG . . . CONTOH : BELI 40 PASANG FREE 20 PASANG 👇👇👇👇👇👇👇👇 . Pembeli hendaklah mmbeli lens di antara 17 series ini 👇 . . Twinzy, Solo, Vincy, Aurora, Everly, The Elf, Adora, Shimmer, Solang, Lamune, Mojito, QLO, QLO7, Hydro Sonic Plus, Euro Lady, Alpha Spartax, Urban Spartax ( *Spartax series blh termasuk dlm order tpi tidak termasuk dlm pilihan Free Lens* ) Dan lens free pun di antara 15 series ni juga.👆🏻 *KECUALI SPARTAX* . . #contactlense #lensmalaysia #bukanbeshebeshe #shahidadherbs #bossku #sayajualcontactlens #contactlensemurah #poslaju #onlineshopping #lenslover #promotion #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #pahang #bukancintaaku #lawakhambar #beyllalens #bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaar #mohonviral #love #like4like

 45 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 15

Akak cuba pakai set yang paling basic, ada spray bakawali yang sangat bagus untuk kulit, ada cc cream yang bagus untuk jeragat dan jerawat, ada foundation yang calit sikit ja dah WOW, dan ada liptint yang buat bibir kita cantik. Lengkap tau!😍 . Akak hanya sembur sembur, calit dan blend sampai sekata dah cantik tau. . Yang paling best ialah foundation ROSETYARA, sejak 2015 di pasaran Malaysia dan ramai artis guna untuk makeup drama dan filem. . 1 botol foundation ROSETYARA ada 40 gram tahan setahun. . HQ sekarang buat offer murah RM129 je satu set. Sangat murah. . Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 45 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 5

Ada yang cari fullsize ROSETYARA ITEM? Sekarang promosi tau,😍 . COMBO MERDEKA SALE . 1 x full size Rosetyara Foundation 40gram (boleh pilih nak kod warna apa) . 1 x full size CC Cream 50g . 1 x Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml . 1 x Liptint Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 47 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 3

Ada yang cari fullsize ROSETYARA ITEM? Sekarang promosi tau,😍 . COMBO MERDEKA SALE . 1 x full size Rosetyara Foundation 40gram (boleh pilih nak kod warna apa) . 1 x full size CC Cream 50g . 1 x Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml . 1 x Liptint Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 47 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 4

Akak cuba pakai set yang paling basic, ada spray bakawali yang sangat bagus untuk kulit, ada cc cream yang bagus untuk jeragat dan jerawat, ada foundation yang calit sikit ja dah WOW, dan ada liptint yang buat bibir kita cantik. Lengkap tau!😍 . Akak hanya sembur sembur, calit dan blend sampai sekata dah cantik tau. . Yang paling best ialah foundation ROSETYARA, sejak 2015 di pasaran Malaysia dan ramai artis guna untuk makeup drama dan filem. . 1 botol foundation ROSETYARA ada 40 gram tahan setahun. . HQ sekarang buat offer murah RM129 je satu set. Sangat murah. . Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 48 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

NEW STOCK🔥 . AIRMAX AXIS NAVY YELLOW SIZE 36-40 RM110SM RM115SS . Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin . . Nak order kasut 👇👇👇 . https://FandeShoes.wasap.my https://FandeShoes.wasap.my https://FandeShoes.wasap.my . Atau klik link di bio profile😊😊😊 . #promosi #kasut #kasutcantik #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcouple #kasutsukan #akupostkoyangpanas #trustedseller #dailylook #like4follow #jeneralinsta #jeneralinstapro #igersmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #promosi #sayajualonline #igshopmalaysia #lokalah #instashopmalaysia #bazaaronline #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #instamalaysia #bazaarmalaysia #malaysiashop

 48 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

Ada yang cari fullsize ROSETYARA ITEM? Sekarang promosi tau,😍 . COMBO MERDEKA SALE . 1 x full size Rosetyara Foundation 40gram (boleh pilih nak kod warna apa) . 1 x full size CC Cream 50g . 1 x Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml . 1 x Liptint Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 49 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 11

Rkaki coco used . . Bajet rm 1.8k . . 0189026109 . . . tagline: kalau 99% like new..kenapa nak beli yang baru..yor dok?😆 . . . . #rantaitangan #rantaitangankendi #ipoh #rantaileher #dramasangat #ajimaura #terapiinstagram #senangterhibur

 49 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

Ada yang cari fullsize ROSETYARA ITEM? Sekarang promosi tau,😍 . COMBO MERDEKA SALE . 1 x full size Rosetyara Foundation 40gram (boleh pilih nak kod warna apa) . 1 x full size CC Cream 50g . 1 x Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml . 1 x Liptint Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 50 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

Akak cuba pakai set yang paling basic, ada spray bakawali yang sangat bagus untuk kulit, ada cc cream yang bagus untuk jeragat dan jerawat, ada foundation yang calit sikit ja dah WOW, dan ada liptint yang buat bibir kita cantik. Lengkap tau!😍 . Akak hanya sembur sembur, calit dan blend sampai sekata dah cantik tau. . Yang paling best ialah foundation ROSETYARA, sejak 2015 di pasaran Malaysia dan ramai artis guna untuk makeup drama dan filem. . 1 botol foundation ROSETYARA ada 40 gram tahan setahun. . HQ sekarang buat offer murah RM129 je satu set. Sangat murah. . Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 50 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 2

Ada yang cari fullsize ROSETYARA ITEM? Sekarang promosi tau,😍 . COMBO MERDEKA SALE . 1 x full size Rosetyara Foundation 40gram (boleh pilih nak kod warna apa) . 1 x full size CC Cream 50g . 1 x Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml . 1 x Liptint Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 52 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 3

Ada yang cari fullsize ROSETYARA ITEM? Sekarang promosi tau,😍 . COMBO MERDEKA SALE . 1 x full size Rosetyara Foundation 40gram (boleh pilih nak kod warna apa) . 1 x full size CC Cream 50g . 1 x Bakawali Beautifying Water (BBW), 120ml . 1 x Liptint Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 52 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 3

Akak cuba pakai set yang paling basic, ada spray bakawali yang sangat bagus untuk kulit, ada cc cream yang bagus untuk jeragat dan jerawat, ada foundation yang calit sikit ja dah WOW, dan ada liptint yang buat bibir kita cantik. Lengkap tau!😍 . Akak hanya sembur sembur, calit dan blend sampai sekata dah cantik tau. . Yang paling best ialah foundation ROSETYARA, sejak 2015 di pasaran Malaysia dan ramai artis guna untuk makeup drama dan filem. . 1 botol foundation ROSETYARA ada 40 gram tahan setahun. . HQ sekarang buat offer murah RM129 je satu set. Sangat murah. . Hanya Rm129 sahaja . **FREE POSTAGE** . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response. .

 52 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

PENAT CARIK YANG MURAH??? HARGA BOLEH BINCANG.. Stylo weiii😂..Lihat bawah⬇⬇⬇⬇ . .💢READY STOCK💢 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉SUPREME BLACKğŸ”¥ğŸ”¥ğŸ˜Ž 👉PRICE RM60 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ BERMINAT? .. 1.Screen shot . 2.whatsapp 0146563828 3.klik link kat bio untuk direct wasap. . . FREEPOSTAGE ––––––––––––––––––––––––––––––– WS📲 0146563828 . Or klik link kt bio saya⬆⬆⬆⬆⬆ ––––––––––––––––––––––––––––––– #ootdmalaysia #clutchlelakimurah #clutchlelakimurahmalaysia #clutchmurah #clutchlelakimalaysia #versacemurahmalaysiaHajimaura #terapiinstagram #clutchstone #muslim #malaysia #sifucilik #rsace #bazarpaknilclutch #bazarmalaysia #clutchbee #clutchguccimarmontclutch #clutchlelakimalaysia #guccimurah #clutchgucci #beglelaki #jamtangan

 55 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 8

KENAPA SPF ITU PENTING ? JOM BACA 👇🏻. . Apa itu spf ? spf adalah sun protection factor ( pelindung matahari ) . Ada banyak . spf berapa nak pakai ? . . 👉 mula2 kita kenal dulu spf ni . 👉 spf ni dikira dari 15-60 . 👉 spf 15 & 35 adalah paling penting . 👉 spf 15 paling minimum untuk dipakai. Ia boleh melindungi 93-94% dari sinar matahari yang bahaya . 👉 spf 30 & spf 35 pula boleh melindungi hingga 98-99% . 👉 yang ni maksima dah cukup, tak perlu lebih kerana kalau lebih ia buatkan kulit lebih berminyak & menyebabkan kerap berjerawat 👉 nak main kat padang atau kerap kena matahari cari spf 30 atau spf 35 dah cukup . 👉 pentingnya pakai spf ni untuk melindungi dari berlakunya kedut sebelum matang . Jadi saya keluarkan foundation setakat spf 35 sahaja Tekstur yang lembut dan sesuai dipakai setiap hari tanpa perlu pakai sunblock atau moisturizer dah Semua siap dalam 1 ❤️ . . Jadi check foundation masing2 ada spf ke tak tu ? Kalau spf terlalu tinggi elakkan sebab akan senang sangat naik jerawat Tekstur yang berat dan tebal pun tak sesuai di pakai setiap hari ok ? . Ini fakta bukan auta ğŸ˜Ž . #foundation #shesufoundation #shesuhidayahly #ajimaura #terapiinstagram

 56 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 9

Sarung dan terus siap.... 💓 paling best... Tak perlu iron dan ready solat... . . RM25 shj sehelai.... Tudung Ustazah.. boleh pakai macam-macam style... 💓 . . Awak suka warna apa...? . . . Tudung Ustazah Straight Plain . Material Moss Crepe Saiz 3XL . . Ukuran 🔽🔽 Bukaan muka 11'' Labuh depan 28'' Labuh belakang 40'' . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💗 RM25 exclude postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ berminat? wasap kaknora 😘 www.wasap.my/60198327639

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 2

REAL #feedbackbyfsmy . Thank you dear Customer from Batu Pahat, Johor for purchasing . 🔥 PREORDER SUPREME MIDDLE FINGER BLACK SOFTCASE SAMSUNG J7 PRIME🔥 . #alhamdulillah #bazarpaknil #rezeki #malaysiabaru #thankyou #casingsamsungmalaysia #casingsamsungj7prime #samsungj7prime #supremecase #stylishcases #trendycases #realtestimoni #preorder #terapiinstagram #malaysia #sabah #sarawak

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 3

🍀🌹SECRET CORREA LOTION🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . SECRET CORREA LOSYEN KURUS SEJUK . Secret Correa merupakan satu-satunya Losyen Kurus Sejuk Pertama di Asia yang mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia Dan juga Kementerian Kesihatan Brunei. . Kelebihan : ✔ Sangat sesuai utk hilangkan lemak degil ✔ Hilangkan stretch marks dan eczema ✔ Tiada kesan sampingan ✔ Tidak perlu berlapar ✔ Tidak wajib bersenam ✔ Metabolisma cepat naik ✔ Cepat mencairkan lemak ✔ Dijamin berat badan menurun ✔ Pantas melangsingkan badan dan meruncingkan muka ✔ Lemak mula cair dari dalam ✔ Perut makin mengecil ✔ Berat makin menurun dan Tenaga makin bertambah. ✔ 100% ramuan herba semulajadi ✔Ada KKM dan HALAL JAKIM ✔ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔ Menyusu Badan tiada masalah . . . #secretcorrea #secretcorreamurah #secretcorreaoriginal #secretcorreamalaysia #secretcorreaslimming #secretcorreapremium #secretcorrealotion #secretcorrealotionmurah #secretcorrealotionoriginal #secretcorreaslimmingcream #secretcorrealosyen #secretcorrealosyenkurus #secretcorrealosyenkurussejuk #terapiinstagram #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
2 7

5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗 . . 1) Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan . 2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak . 3) Membantu menunjukkan teladan yang baik . 4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 5) Tingkatkan metabolisme badan . . . kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 4

PENAT CARIK YANG MURAH??? HARGA BOLEH BINCANG.. Stylo weiii😂..Lihat bawah⬇⬇⬇⬇ . .💢READY STOCK💢 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉SKULL BLACKğŸ”¥ğŸ”¥ğŸ˜Ž 👉PRICE RM80 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ BERMINAT? .. 1.Screen shot . 2.whatsapp 0146563828 3.klik link kat bio untuk direct wasap. . . FREEPOSTAGE ––––––––––––––––––––––––––––––– WS📲 0146563828 . Or klik link kt bio saya⬆⬆⬆⬆⬆ ––––––––––––––––––––––––––––––– #ootdmalaysia #clutchlelakimurah #clutchlelakimurahmalaysia #clutchmurah #clutchlelakimalaysia #versacemurahmalaysiaHajimaura #terapiinstagram #clutchstone #muslim #malaysia #sifucilik #rsace #bazarpaknilclutch #bazarmalaysia #clutchbee #clutchguccimarmontclutch #clutchlelakimalaysia #guccimurah #clutchgucci #beglelaki #jamtanganmurah

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 0

MISS ISSABEL #mississabelbyfitrisya769 . ✅ Material SB line ✅ Kain selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Mudah digosok, kurang renyukan ✅Terletak di badan . DESIGN : 👚Mini Kurung Moden (bukan jenis potongan ketat) 👚Leher bulat 👚span di bahagian bahu . JENIS KAIN : 👚mermaid cutting 👚zip tepi kain . AVAIBLE SIZE : S - 2XL . . 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 . . 💰HARGA : RM80.00 (FREE POSTAGE) . . NAK ORDER BLH TERUS WSAP👇👇 018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769 . . **sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan **Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan. . . 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ 📌FAST PAYMENT ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS (SILA AMBIL PERHATIAN) 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY . . . . #mississabelbyfitrisya769 #mississabelmurah #mississabel #mississabelkurung #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #aurainstabatch18 #igersmalaysia #koleksirayaaidiladha2019 #KOLEKSIRAYA2019 #raya2019 #bajurayaexclusive2019 #cikguseo

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 5

PENAT CARIK YANG MURAH??? HARGA BOLEH BINCANG.. Stylo weiii😂..Lihat bawah⬇⬇⬇⬇ . .💢READY STOCK💢 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉FENDI BLACKğŸ”¥ğŸ˜Ž 👉PRICE RM70 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ BERMINAT? .. 1.Screen shot . 2.whatsapp 0146563828 3.klik link kat bio untuk direct wasap. . . POSTAGE KAMI TANGGUNG ––––––––––––––––––––––––––––––– WS📲 0146563828 . Or klik link kt bio saya⬆⬆⬆⬆⬆ ––––––––––––––––––––––––––––––– #ootdmalaysia #clutchlelakimurah #clutchlelakimurahmalaysia #clutchmurah #clutchlelakimalaysia #versacemurahmalaysiaHajimaura #terapiinstagram #clutchstone #muslim #malaysia #sifucilik #rsace #bazarpaknilclutch #bazarmalaysia #clutchbee #clutchguccimarmontclutch #clutchlelakimalaysia #guccimurah #clutchgucci #beglelaki #jamtangancewek

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
4 7

PENAT CARIK YANG MURAH??? HARGA BOLEH BINCANG.. Stylo weiii😂..Lihat bawah⬇⬇⬇⬇ . .💢READY STOCK💢 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉NIKE BLACKğŸ”¥ğŸ˜Ž 👉PRICE RM 55 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ BERMINAT? .. 1.Screen shot . 2.whatsapp 0146563828 3.klik link kat bio untuk direct wasap. . . POSTAGE KAMI TANGGUNG ––––––––––––––––––––––––––––––– WS📲 0146563828 . Or klik link kt bio saya⬆⬆⬆⬆⬆ ––––––––––––––––––––––––––––––– #ootdmalaysia #clutchlelakimurah #clutchlelakimurahmalaysia #clutchmurah #clutchlelakimalaysia #versacemurahmalaysiaHajimaura #terapiinstagram #clutchstone #muslim #malaysia #sifucilik #rsace #bazarpaknilclutch #bazarmalaysia #clutchbee #clutchguccimarmontclutch #clutchlelakimalaysia #guccimurah #clutchgucci #beglelaki #jamtanganmurah

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 1

😍NEW COLLECTION😘 🌹KURUNG SALEEMA🌹 #kurungsaleemabyfitrisya769 . 🌸 Baju Material PEARL SKIN PLATINUM/ Kain material sb line 🌸 Kain duyung dan mudah digosok 🌸 Design Kurung moden bercutting loose . ✅ Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. ✅ Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. ✅ Saiz S M L XL XXL ✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. . . 📮📮Proses pengeposan 2 hari . ITEM READY‼️ . 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 . 🌹HARGA: RM100 sm / RM105 ss 📦Free Postage . . NAK ORDER BLH TERUS WSAP👇👇 018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769 . . **sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan **Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan. . . . . #kurungsaleemabyfitrisya769 #kurungsaleemamurah #kurungsaleema #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #aurainstabatch #igersmalaysia #koleksirayaaidiladha2019 #KOLEKSIRAYA2019 #raya2019 #bajurayaexclusive2019 #cikguseo #royal #bajutunang #bajukenduri #dulanggirlsdress #muslimahdressmalaysia

 2 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

BERBALOI KE TAK ? KORANG RASA ? . . TIADA YG MUSTAHIL ! . NAK Hilangkan lemak di lengan & peha , pinggang & punggung , nak kecilkan pipi dan nak kempiskan perut yang buncit ? . . #carbochoc #terapiinstagram #jomsihat #sayajual #teamnoor #nakdiet #perutbuncit #tmj #pakciktopeng #ajimaura #kasutsukanmurah #kasutsukanwanita #diet #carboflex #sayanakkurus #bazarpaknil #codkelantan #codkotabharu #detoxteamalaysia #kurusselamat #bajubesarmalaysia #detox #aircoklatviral #kurussihat #deflex

 8 hours ago